PROMOSI PRE-ORDER
MAKLUMAT PELANGGAN
SELESAI

Isi maklumat tempahan.

Isi borang dibawah dengan lengkap dan betul bagi memudahkan proses penghantaran, pilih cara pembelian “Barang sampai, baru bayar” atau “Bayar Online”

Pilihan Tempahan

Product
Quantity
Price
[BARU] Kisah Nabi Adam & Nabi Idris (Promosi)
+
RM37.80
[Terbitan 2023] Malaikat: Sifat & Tugas Mereka
+
RM23.00
[Terbitan 2023] Jin & Syaitan: Penciptaan dan Kisah Mereka
+
RM25.00
Jom Infak Buku [min. RM1] untuk Sekolah Tahfiz & Pusat Pengajian
+
RM1.00
Jom Infak Program & Kelas Pengajian Akademi Sunnah
+
RM10.00

Maklumat penghantaran

Tempahan anda

Product Subtotal
Kisah Nabi Adam & Nabi Idris  × 1 RM42.00
Subtotal RM42.00
Shipping
Total RM51.00
  • Buat bayaran menggunakan FPX atau Kad Kredit.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Jaminan 100% Tiada Kerosakan Pada Buku

Buku dibalut dengan sangat rapi melibatkan lapisan bubble wrap dan kotak untuk memastikan tiba pada pelanggan dalam keadaan terbaik, seperti beli di kedai buku.

Terima kasih atas sokongan berterusan pembaca Karya PiS 😊
Saya suka buku-buku Karya PiS, seronok baca 👍😁
PN. NORFARAHIN
Malam tadi summarykan #KisahNabiAdam ni, cerita dekat wife. Dia macam wowww, it connect all the dots. 😱 ini berlaku sebab ini, cerita dia rupanya macam ni, macam ni... excited gila nak tahu sampai habis.
TN. SABRI
CEO Karya PiS
Just sharing. Semalam dapat buku, menjelang t/hari. Malam dah habis baca buku tentang Malaikat. Terasa kagum akan ciptaan Allah swt yang satu ini. Allahu akbar. Best buku ni.
PN. YUSNITA
Pembaca Buku Malaikat (2023)
Saya ada banyak buku terbitan PiS yang dwibahasa. Walaupun mampu faham matan arabnya (alhamdulillah), tapi selalunya akan tengok juga terjemahan sebab nak belajar cara depa terjemah. Bukan senang oo nak INTERPRET bahasa lain ke melayu. Tulus dari hati, PiS 'tera' dalam bab ni.
Tn. NASRULLAH
Pembaca Buku Karya PiS
Kadang-kadang kita lalai daripada buku-buku "simple" begini. Membaca buku ilmiyyah menajamkan akal, membaca buku sebegini memudahkan ilmu itu dikongsi. Syabas PiS, aku yakin dengan PiS inshaAllah sumbernya sahih dan kajiannya teliti.
UST. AMIRUL IMRAN
Perlis
Alhamdulillah, buku dah terima Ustaz. Packaging terbaik!
PN. ROHANA

KARYA PIS SDN. BHD. (1193107-U)
No. 31, Jalan Seri Pagi 1, Pusat Perniagaan Seri Pagi Sg. Choh, 48200 Serendah, Selangor
Tel: +603 6092 0786 | +6017 6733 432
E-mel: [email protected]