MAKLUMAT DAURAH
MAKLUMAT PESERTA
SELESAI

Isi maklumat tempahan.

Isi borang dibawah dengan lengkap dan betul untuk pendaftaran akses ke daurah online "Jin & Syaitan" bersama Ustaz Muhammad Fashan.

Terima kasih atas sokongan berterusan pembaca Karya PiS 😊
Best isinya, dapat berkenalan dengan Jin, Iblis, Syaitan dengan lebih rapat lagi. P/s Jam 2.00 pagi habis baca satu buku. Selagi tak habis tak leh tidur. Syaitan tak kacau pulak 👍😁 Penulisannya mudah difahami & bila kita baca mengasyikkan, membuat kita hendak tahu cerita selanjutnya! Topik pun sangat menarik & banyak yang dipelajari dari asal usul Jin & Syaitan sehingga doa-doa dari dipengaruhinya. Saya sangat recommend buku ini.
PN. AZAH A. RAHMAN
Saya suka buku-buku Karya PiS, seronok baca 👍😁
PN. NORFARAHIN
Just sharing. Semalam dapat buku, menjelang t/hari. Malam dah habis baca buku tentang Malaikat. Terasa kagum akan ciptaan Allah swt yang satu ini. Allahu akbar. Best buku ni.
PN. YUSNITA
Pembaca Buku Kombo Healing dengan Tauhid
Saya ada banyak buku terbitan PiS yang dwibahasa. Walaupun mampu faham matan arabnya (alhamdulillah), tapi selalunya akan tengok juga terjemahan sebab nak belajar cara depa terjemah. Bukan senang oo nak INTERPRET bahasa lain ke melayu. Tulus dari hati, PiS 'tera' dalam bab ni.
TN. NASRULLAH
Kadang-kadang kita lalai daripada buku-buku "simple" begini. Membaca buku ilmiyyah menajamkan akal, membaca buku sebegini memudahkan ilmu itu dikongsi. Syabas PiS, aku yakin dengan PiS inshaAllah sumbernya sahih dan kajiannya teliti.
USTAZ AMIRUL IMRAN
Perlis
Alhamdulillah, buku dah terima Ustaz. Packaging terbaik!
PN. ROHANA
Didik anak-anak kita dengan Tawhid dan Sunnah, menerusi buku-buku Islami PiS.
USTAZ ADAM IMAN
Baitur Rahmah, K.L.
Alhamdulillah, sangat bermanfaat. Banyak menyedarkan saya dalam pelbagai aspek, khususnya untuk bersabar dalam menjalani tekanan hidup.
EN. WAN AZIZUL AZIM
Pembaca Buku Kombo Healing dengan Tauhid

KARYA PIS SDN. BHD. (1193107-U)
No. 31, Jalan Seri Pagi 1, Pusat Perniagaan Seri Pagi Sg. Choh, 48200 Serendah, Selangor
Tel: +603 6092 0786 | +6017 6733 432
E-mel: [email protected]